TLZone Forums banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
219 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey people just spent last couple hours looking for insight on my all my lights sort of flickering. From idle I blip the throttle a little and the lights will dim when engine revs.
97 tls just bought it in June 15k miles on it. Any ideas.
 

·
Registered
Joined
·
608 Posts
bad ground, some where or bad charging system , or going bad, see what the battery is charging at
 

·
Registered
Joined
·
2,646 Posts
Ive absolutelly no idea...but




:bigfinger .............welcome to the zone...hide your wallet ,cut up the cards...and whatever you do ,don't look at the frequent mods section:)
 

·
Registered
Joined
·
3,289 Posts
99tls said:
bad ground, some where or bad charging system , or going bad, see what the battery is charging at
:stupid Try checking all the terminal connections as well, could be some corrosion on the fittings:O Oh and :bigfinger to the site.
 

·
Registered
Joined
·
219 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Thanks guys I'll look into tomorrow after work. Gotta make them duckets to pay for all the upcoming mods!
 

·
Premium Member
Joined
·
29,860 Posts
My dash lights used to flicker at idle and dim when revving from day one. Sold it with the oem battery still in it 7.5 years later.

I used to look for connection problems when the dash lights dimmed when hitting the high beam. On mine, if the instrument lights didn't dim on high beams, I just put up with the flicker. No doubt some custom wiring would have fixed the flicker too.
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top