TLZone Forums banner

working

  1. Front forks compression adjuster not working

    Motor Tear Down and Rebuild
    Hi there,:) In my right, front fork (OEM) adjuster right next to the brake calliper won't turn at all :banghead . On the left front fork - it works good - clicks like new one. Other adjusters works works good. I've changed oil but this wasn't working before changing it so it isn't my foult...
  2. Engine coolant temp sensor not working HELP

    Help Forum
    Hello everyone. I went to start the bike today and it wouldnt turn on.Turns over but no go. It gave me a FI code for engine coolant temp sensor. Would a bad temp sensor cause it to flood and not start? I know it regulates fuel and air flow by the ecu. anyone have this problem before and is...
  3. Headlamp not working

    UK Forum (Including Scotland)
    Can anyone help i have a 1998 TLR. Headlamp works on first setting but not second or high beam but flasher works? Thanks Wayne
  4. Pet Dogs & Working Families

    Open Forum
    I am in a quandary ........ :banghead Despite loving dogs, and wanting another ever since my last was put down nearly 15 years ago, I have always resisted because I have thought it unfair on the dog as it would be left on it's own a lot :O Both my wife and I work, and the kids are at school...
  5. WTB Working Regulator Rectifier for TLR.

    Want to Buy
    Looking to pick up a regulator rectifier known to be working and in good order with all clips intact. thanks
  6. head lights not working

    Suzuki TL1000R & TL1000S Forum
    :dowhatlights are only working if i have brights on. all other lights work no bulbs blown out blinkers work brake lights work. is it a fuse or something else? i have hyper bulbs in headlights
  7. Cooling fan not working

    Suzuki TL1000R & TL1000S Forum
    I have already done a few searches and found a little to help me, but need more. My fan used to kick on at around 190 degrees F, but I have let the bike warm up to 210+ twice and still no fan. I don't know how hot is too hot, but 210 is pretty hot. I haven't tried to bypass the sensor...
  8. Navy must be working overtime.

    Open Forum
    I had a break in the rain for a day so I went riding today. On my way home I split between to cars coming up to a red light, so as I'm sitting there waiting for the light I hear someone screaming. I turn around and this dude in obviously upset at me for something, he's calling me every name in...
  9. Neutral light not working

    Help Forum
    Hi everyone, i'm looking at my friends 97 tls because he had a electrical failure. I found that the main 12v feed wire had melted and fused with the blue wire up near the headstock and it was shorting the system out. i've sorted the wiring out but now the neutral light doesn't work I've...
  10. Horn Not Working

    Help Forum
    Hi All from not-so-sunny Brighton (South UK). First post and all that. Found the forum when scanning for TLS info and been looking around for a while, just signed up now tho. Got myself a '97 TLS earlier ont his year and still alive!. :laugh Anyway to the q. The horn sounds like it is under...
  11. Postwhore not working ?

    Open Forum
    i get these comming up when i go to Upload file at top of the screen :O Warning: filemtime() [function.filemtime]: stat failed for ./albums/edit/. in /var/www/web11/web/upload.php on line 440 Warning: unlink(./albums/edit/.) [function.unlink]: Permission denied in...
  12. Brakelight not working on front brakes

    Suzuki TL1000R & TL1000S Forum
    HI ALL:devious Was standing at the petrol station this morning filling the TLS and saw the back of the bike in the shop window, So I did a quick check to see if all lights were working from behind:confused Brake light comes on with the back brake but not with the front brake lever. Were should...
  13. No instruments working

    Suzuki TL1000R & TL1000S Forum
    A few weeks ago had done some work on my bike and rode off, noticed the instruments not working, no probs will fix next day thinking was just a plug issue, have now just about rewired the whole thing and replaced the entire panel with a new one, still the only thing that works is the neutral...
  14. FILE VAULT SECTION NOT WORKING

    Site Questions, Comments, & Suggestions
    Hey guys I thought you should know that the file vault section is not working...
Top