TLZone Forums banner
signal

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-7 of 7 Results
  1. Help Forum
    Ok, here is the down and dirty prelude to my issue: Did the heavy duty relay flasher mod. Did this to slow the flash cycle on my Shift brand LED front turn signals, and my LP rear turn signals. Using the LP OEM Suzuki connectors for aftermarket pigtail flashers. Did NOT clip the wires from...
  2. Suzuki TL1000R & TL1000S Forum
    Anyone know where I can obtain a set of turn signal adapter plates so I can mount up a pair of short stocks on the front? Or any other ideas would be good.
  3. Suzuki TL1000R & TL1000S Forum
    Ok, bought mirrors with integrated turn signals.... Suggestions on what to put in the holes where stock signals went..... Ha! Ha! Ha! I already know what some of you are going to say!
  4. Suzuki TL1000R & TL1000S Forum
    My bike came without front signals. I slapped some on just to test them and I get nothing from the front signals. The rear signals work fine. Is there a fuse or something I am missing here?
  5. Open Forum
    First off folks can you keep any replys to idiot proof level please.:):confused Since breaking the screen on my laptop I have had a poor signal from the router even if I am sat next to it ,the desl top up stairs works fine so I guess the router is ok. Ive fitted a new wifi card with no...
  6. Help Forum
    OK... I just messed something up, and IMO it must be the turn signal relay. Wiring some aftermarket turn signals, front and rear. Stock signals worked fine and the aftermarket ones worked fine, but the LH rear hadn't been heat shrinked yet, and the wires touched as I was testing them. Now the...
  7. Help Forum
    i put a new led tail light on that has the signal lights in the unit. There are only one blue and one yellow wire coming from the light for the signals. It all works fine but the front signals flash fast as if the back signal bulb is out. Does anyone know how to correct this?
1-7 of 7 Results
Top