C41, No Relay click, no fuel pump prime. some help plz. - Page 4
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 37 of 37

Thread: C41, No Relay click, no fuel pump prime. some help plz.

  1. #31
    Baby Twin
    Join Date
    May 2015
    Posts
    20
    just an update,

    I did receive the new pump. I am going to tackle this over the weekend. I will update after the weekend.

    thank you all again.

  2. #32
    Baby Twin
    Join Date
    May 2015
    Posts
    20
    ok!!!

    after some fun weekend work I finally got the new fuel pump in. After reassembling the pump I tried plugging in the pump directly to 12v......the pump works

    then I tried plugging the fuel pump system to the relay / wiring harness and seeing if I got anything. turned the key and no relay clicks and no sound from the pump.

    I am still not getting a drop across yellow / blue.

    When i probe this wire and turn the key to the on position i do not get a 3 sec voltage drop to signal the relay. I guessing i blew the resistor in the computer is now its fried.

    I am suspecting when I was trying to diagnose this on my own I may have jumped the Yel / Blue to direct power, frying the resistor in the computer.

    thank you again for all your help

    I have a feeling were almost there.

  3. #33
    Baby Twin tsjoe007's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Belgium
    Posts
    18
    Ok so far so good, as I already said I experienced the same problem(s) only I solved them vice versa, first the ECU swap, then the fuel pump swap and the start relay fix.
    I hope the ECU swap brings back the sleeping beast !

  4. Remove Advertisements
    TLZone.net
    Advertisements
     

  5. #34
    Baby Twin
    Join Date
    May 2015
    Posts
    20
    thank you tsjoe007

    im looking for a computer now.

    if anyone has an extra one that is fora TLR I would buy it

  6. #35
    Baby Twin tsjoe007's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Belgium
    Posts
    18
    Where are you located ?

  7. #36
    Baby Twin
    Join Date
    May 2015
    Posts
    20
    Massachusetts USA

  8. #37
    Baby Twin tsjoe007's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Belgium
    Posts
    18
    Then I’m afraid I can’t help you as de European ECU’s are # from the US models.

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Sponsored Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •